Home » Inchirierea unui dezumidificator

Inchirierea unui dezumidificator

Multi dintre clientii nostri si-au pus problema: de ce sa inchiriez un dezumidificator? Raspunsul este in functie de aplicatia pe care o aveti. Spre exemplu, daca construiti o casa si doriti sa uscati sape, tencuieli, glet, pentru rapiditate puteti inchiria cate un dezumidificator profesional per incapere, insa corect ales in functie de volumul fiecarei incaperi. In 10 zile ati uscat toata constructia.

De obicei, in cazurile in care problema umiditatii este temporara sau provizorie, nefiind vorba de infiltratii sau un aport continuu de umiditate, solutia potrivita pentru scaderea umiditatii aerului este inchirierea.

In cazurile in care vorbim de infiltratii din exterior, cea mai sanatoasa metoda este refacerea hidroizolatiei. Daca acest lucru este prea costisitor sau implica un volum mare de lucrari, solutia cea mai eficienta si simpla este achizitionarea unui dezumidificator si utilizarea lui periodic in functie de necesitate. Aceste aparate pot fi folosite chiar si pentru a va usca rufele.

Asteptam solicitarile dvs pentru inchiriere pe adresa de mail: . Echipa SOLDEC va va pune la dispozitie atat informatii complete legate de solutia potrivita in cazul dvs, cat si masuratori de umiditate si echipamente corect alese.

 

Cerere ofertă Reţea Magazin online