Home » Inchiriere umidificatoare

Inchiriere umidificatoare

Inchirierea unui umidificator se recomanda in functie de nivelul de umiditate existent, de sursele existente de incalzire si ventilatie si de volumul incaperii a carei umiditate doriti sa o cresteti.

Pe perioada iernii, aerul rece fiind foarte uscat, apar problemele legate de o umiditate prea scazuta in locuinte, birouri sau alte spatii destinate depozitarii. Efectul este contractarea lemnului: marirea rosturilor parchetului, deformarea usilor, a tamplariei etc. In cazul muzeelor sau arhivelor, efectele sunt mult mai grave, implicand degradarea operelor de arta fara a mai putea fi readuse la starea initiala.

In cazul locuintelor unde parchetul a ajuns sa se contracte si rosturile sa se deschida suficient de mult incat pardoseala sa fie vizibil afectata, se poate recurge la inchirierea unui umidificator pe perioada iernii, efectul fiind restabilirea umiditatii normale in elementele parchetului si ale tamplariei din lemn.

Umidificatoarele pe baza de evaporare a apei reci nu produc vapori sau picuri, fenomenul fiind cel natural, asemenea evaporarii apei din natura. Pentru o mai mare siguranta, va recomandam modelul WDB 600 dotat cu lampa UV, capabila sa distruga bacteriile si microorganismele ce se dezvolta in mod natural in cuvele umidificatoarelor, nemaifiind necesare substante chimice pentru dezinfectare, daunatoare sanatatii.

Pentru sfaturi legate de umiditatea normala va rugam sa ne contactati:

>> Solicita inchirierea unui umidificator sau mai multe informatii...

Cerere ofertă Reţea Magazin online