Home » Cum se alege un dezumidificator potrivit?

Cum se alege un dezumidificator potrivit

Dezumidificatorul este destinat extragerii umidității în exces din aerul interior și din elementele construcției. În funcție de umiditatea existentă și de sursa umidității, se va alege un dezumidificator potrivit nevoilor dumneavoastră.

Dezumidificator pentru casă (casnic). Ce trebuie să știu?

Dacă locuința dvs. are probleme de umiditate din surse pemanente (baie, bucătărie, uscare rufe etc), probabil aveți nevoie de un dezumidificator electric din gama casnică pe care să îl utilizați de câte ori aveți probleme legate de umiditate crescută. Aceste echipamente pot fi setate încât, funcționând pe modul dezumidificare, să mențină valoarea dorită de dvs. Acesta va porni când umiditatea din aerul camerei va depăși valoarea setată și se va opri când va atinge valoarea dorită.

Toate dezumidificatoarele casnice sunt echipate cu cuvă pentru colectarea apei rezultate din condens, cu plutitor, încât în momentul în care cuva este plină, aparatul se oprește automat. Ele pot fi racordate la furtun pentru evacuarea apei direct la canalizare. Capacitățile de dezumidificare pentru un dezumidificator bun variază de la 10 litri la 23 litri/zi, acestea fiind recomandate pentru încăperi de la 20 la 50 mp.

Soldec vă oferă dezumidificatoare cu garanție de 2, 3 și 6 ani, cu funcții de dezumidificare, ionizare și/sau tratare a aerului: purificare cu filtre tip Hepa.

Dezumidificator profesional sau industrial. Ce trebuie să știu?

Un dezumidificator din gama profesională sau industrială este un echipament electric robust, destinat unui mediu de lucru solicitant, concepute să funcționeze non-stop. Aceste dezumidificatoare sunt ideale pentru șantiere, uscarea construcțiilor noi, demisolurilor, parcărilor subterane, depozitelor dar și pentru muzee, arhive, școli, birouri, spații de lucru sau de producție. Dacă doriți să fiți siguri că montați parchetul pe o șapă uscată, un dezumidificator profesional este ideal. Furnizorul nostru principal Woods Canada produce dezumidificatoare profesionale de peste 40 ani. Un dezumidificator profesional este eficient, are consum redus de energie și poate ajunge la o garanție extinsă de 6 ani.

Dezumidificatoarele profesionale au suplimentar filtre de particule cu ajutorul cărora realizați și purificarea aerului din încăpere. Filtrele se schimbă anual, garanția dezumidificatorului și purificatorului Woods Canada ajungând la 6 ani.
Soldec închiriază modele de dezumidificatoare profesionale, robuste și fiabile echipamente pe care le oferim cu încredere de peste 12 ani, fiind siguri că dezumidificatoarele profesionale oferite spre vânzare sunt echipamente pe care vă puteți baza.

Închirierea unui dezumidificator. Ce trebuie să știu?

Închirierea unui dezumidificator profesional se alege în funcție de mărimea încăperii pe care doriți să o uscați. Pentru a lucra eficient, aveți nevoie de o temperatură de cel puțin 18°C și curent cu împământare în fiecare cameră. Uscarea se desfășoară cu câte un dezumidificator amplasat în fiecare încăpere. Ușile și geamurile trebuie închise pentru a limita volumul pe care dorim să îl uscăm. Dezumidificatorul va extrage umiditatea din aerul camerei, aerul uscat va acționa ca un burete, absorbind umiditatea din structura construcției: șapă, tencuială, glet. În primele zile de funcționare, veți colecta cea mai mare cantitate de apă, pe măsură ce procesul de uscare se desfășoară, cantitatea de apă va scădea. Puteți considera camera uscată când un dezumidificator mai extrage 1 litru de apă la 24 de ore funcționare non stop.

Ca și exemplu, de pe o suprafață de 100 mp, timp de 2 săptămâni, cu ajutorul dezumidificatoarelor profesionale, extragem 500 litri de apă. Este o cantitate deloc neglijabilă, care, dacă nu este îndepărtată la timp, poate crea probleme majore finisajelor locuinței dvs.

Soldec vă oferă o gamă largă de dezumidificatoare din seria profesională, cu capacități de la 20 la 100 liri/zi.

Pentru a alege dezumidificatorul corect pentru camera sau nevoile dumneavoastră, inginerii Soldec vă stau la dispoziție cu informații legate de dezumidificare, măsurători de umiditate, dimensionare și consultanță.

Pentru modele, informaţii tehnice și prețuri, vă invităm să vizitați şi magazinul nostru on line: Soldec Shop.

Cerere ofertă Reţea Magazin online