Home » Garantie 6 ANI dezumidificatoare WOODS

Cum pot beneficia de garantia de 6 ANI pentru dezumidificatoarele WOODS Canada?

Incepand cu luna august 2013, oferim clientilor nostri posibilitatea de a achizitiona dezumidificatoare WOODS cu filtru de particule tip SMF. Acest filtru, asemanator unui filtru Hepa, purifica aerul, captand polenul, praful, sporii de mucegai, acarienii si alti alergeni, astfel, dezumidificatorul avand rol si de purificare. Un alt avantaj este faptul ca utilizand filtrul de particule, piesele componente ale dezumidificatorului raman curate, garantia putand fi prelungita peste cei 2 ANI standard, la 6 ani.

Garantia de 6 ANI poate fi aplicata pentru modelele de dezumidificatoare profesionale WOODS Canada in varianta F: DS F, ED F, TDR F.

Daca alegeti garantia extinsa de 6 ANI, trebuie sa cunoasteti conditiile care trebuie respectate:

1. filtrul de particule trebuie schimbat cel putin o data pe an.

2. dezumidificatorul trebuie inregistrat pe site-ul WOODS, cu seria si datele dvs de contact. Sectiunea in limba o gasiti urmand acest link: inregistrare dezumidificator Woods

Aceasta garantie extinsa este optionala, insa benefica atat pentru dezumidificatorul achizitionat de dumneavoastra cat si pentru aerul din incaperea in care functioneaza, purificandu-l.

Pretul pentru un filtru de schimb il gasiti pe magazinul nostru on line, urmand acest link:

FILTRU PARTICULE SMF

Incercam sa imbunatatim constant gama de produse pentru a va oferi echipamente de top, de la furnizori de incredere.

Echipa Soldec®

Cerere ofertă Reţea Magazin online